Căutarea globală nu este permisă
Salt la conţinutul principal

Postare pe blog de către Robert Pascale

Învață o nouă meserie, cu ajutorul experților DigitalHR

Învață o nouă meserie, cu ajutorul experților DigitalHR

Ești nemulțumit de salariul pe care îl câștigi acum și vrei să faci pasul spre un nou job? Chiar dacă ai peste 25 de ani, trebuie să știi că timpul nu e pierdut pentru a te specializa într-o nouă meserie.

 Pe platforma Digital HR, patru companii cu mare experiență în domeniul economic, prezintă o serie de cursuri gratuite, despre Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a Produselor, Fabricația digitală a Produselor, Marketing, Vânzări, Finanțarea Afacerii și Elaborarea planului de afaceri.

Ca să participi, trebuie să îți alegi cursul dorit și să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Odată înscris la curs, vei primi toate detaliile de participare și vei putea începe să înveți online cum să te pregătești pentru viitor. Altfel spus, vei putea participa la cursuri de oriunde te afli și după ce program vrei. Nu există nicio restricție în acest sens. Poți să înveți când vrei și cum vrei.

Asta pentru că cursurile Digital HR beneficiază de o metodă de e-learning de ultimă oră, cu exemple concrete, cursuri video și evaluare digitală, cu informații ușor de asimilat.

Trebuie să te grăbești pentru că, în programul finanțat de Uniunea Europeană, vor fi pregătiți un număr de 652 de angajați. Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro

Digital HR este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman  2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965). Proiectul se va derula pe perioada a 22 de luni și va include o campanie de informare și conștientizare referitoare la importanța participării la FPC.

Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/


  • Share

Reviews


  

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.