Căutarea globală nu este permisă
Salt la conţinutul principal

Postare pe blog de către Robert Pascale

Cum să ai un job mai bun, pe bani mai mulți! Descoperă cursurile gratuite Digital HR

Cum să ai un job mai bun, pe bani mai mulți! Descoperă cursurile gratuite Digital HR

Anul 2022 a adus un val de creșteri de prețuri fără precedent în ultimii 15 ani. Creșterea costurilor cu energia, gazele, carburanții, scumpirea serviciilor și a bunurilor de larg consum au erodat puternic puterea de cumpărare. O soluție, în actualul context, este să încerci să îți găsești un job mai bun, mai bine plătit.

 

Cum îți găsești un loc de muncă mai bine plătit? Ideea principală este că trebuie să te perfecționezi într-o meserie mai bine plătită. Ai o mulțime de soluții pe piață, cursuri plătite, cursuri gratuite organizate de diverse instituții ale statului.

Cum timpul este esențial și nu credem că vrei să pierzi timpul fără să înveți ceva concret, să reușești să aplici pentru un salariu mai mare, îți recomandăm o soluție viabilă – un program de e-learning gratuity certificat de Uniunea Europeană. Este vorba de platforma online Digital HR. 

Ce poți învăța pe  www.digitalhr.ro?

Înscriindu-te pe platformă, vei avea acces la o serie de cursuri gratuite, despre Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a Produselor, Fabricația digitală a Produselor, Marketing, Vânzări, Finanțarea Afacerii și Elaborarea planului de afaceri.

Ca să participi, trebuie să îți alegi cursul dorit și să soliciți înscrierea, completând formularul de pe site. Trebuie să ții cont de faptul că locurile sunt limitate și că admiterea se va face în ordinea înscrierii.

Odată înscris la curs, vei primi toate detaliile de participare și vei putea începe să înveți online cum să te pregătești pentru viitor. Cursurile Digital HR beneficiază de o metodă de e-learning de ultimă oră, cu exemple concrete, cursuri video și evaluare digitală, cu informații ușor de asimilat.

Mai mult, poți să parcurgi cursul în ritmul și timpul tău disponibil. În plus, vei putea interacționa cu experții pentru a avea o experiență de învățare cât mai bună. Altfel spus, le vei putea pune întrebări, vei afla cum să îți exploatezi experiența etc.

Pe DigitalHR.ro vei fi consiliat de către experți care îți vor da cele mai bune sfaturi. Îți vor evalua personalitatea, nivelul de dezvoltare a abilităților și încrederii în sine, vor stabili împreună cu tine un plan individual de formare profesională pentru creșterea nivelului de competente și a unui traseu de dezvoltare a carierei- online.

La finalul celor 4 sau 6 ore de învățare vei putea să-ți testezi cunoștințele/ tot online/ și diploma de absolvire te califica pentru noi orizonturi.

Trebuie să te grăbești pentru că, în programul finanțat de Uniunea Europeană, vor fi pregătiți un număr de 652 de angajați. Dacă vrei să fi printre ei, intră acum pe www.digitalhr.ro

Digital HR este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman  2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965).

Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/

Datele de contact: 

Email: contact@digitalhr.ro

Mobil: 0722531496

 


  • Share

Reviews


  

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.